ru es en cat fr

Поиск по городам

Restaurante Buda Espai, Andorra

 

 

 

 

Buda Espai Andorra

 

Deixa´t seduir

 

 

 

 

En una borda antiga reestructurada en perfecta harmonia amb un estil oriental, trobaràs un espai fascinant i acollidor ideal per gaudir d´un ambient elegant i distint, ple de racons únics. El restaurant et convida a degustar els plats refinats d´una carta sofisticada, mentre el loung club s´omple a la nit de música i glamur.

Si busques un oasi al mig d´Andorra, la terrassa del BUDA et sorprendrà. Hi trobaràs delícies per omplir els teus sentits; un jardí elegant en acord amb el teu estil, música chillout relaxant, un ambient exquisit i selecte... i el que ni t´imagines per satisfer els paladars més exigents. Des de les 12 fins a plena nit podràs degustar còctels clàssics i innovadors, infusions aromàtiquessucs naturals de fruita, i una carta selecta de Shisha.

 

 

 


 

 

 

 

Amb tocs precisos de la innovadora cuina molecular, el xef executiu, director de restauració i dissenyador gastronòmic de l’establiment sorprèn amb una sensibilitat excepcional en la creació i supervisió de cadascun dels seus plats. Minimalisme i provocació formen l aliança perfecte en el treball de Xavier Casas.

 

 

 Xavier Casas Jansa

 Director de Restauració y enventes y Xef executiu

 

 

 


 

 

 

Contactos

 

BUDA ESPAI ANDORRA

Av./ Salou 32 Ad 500 Andorra La Vella

 

Tel.: (+376) 685 695 / (+376) 720777

E-mail: comercial@budaespaiandorra.ad

 

www.budaespaiandorra.com

 

 

   

 

 

 

Marineland Cataluña, Palafols (Costa Brava)

Marineland Cataluña es un viaje al mundo animal, un recorrido entre delfines, leones marinos, aves de los lugares más exóticos del planeta… pero también es un viaje cargado de adrenalina y emoción, con curvas y giros vertiginosos, caídas verticales y diversión en cada esquina. Un mezcla perfecta entre delfinario, zoo marino y parque acuático para un público de todas las edades.

Read more

Salón de belleza Pavel Ankhimov en Lloret de Mar

Confianza, aceptación a sí misma, y amor propio... Que significan estas palabras para mujer cualquiera? Y sabes, que conseguir a tener todo esto se puede solamente cambiando a imagen de su estilo? Buen peinado, maquillaje, estilo… Todo esto a una mujer se hace volar por crear una imagen correspondiente que coincida con su humor del día o con la situación: ser una bella romántica o a un tiburón de negocios, a una dulce princesa o a una mujer fatal… Precisamente es la misión del estilista Pavel Ankhimov – llevar la belesa al mundo y felicidad a cada mujer...

Read more